International Sales Meeting 2024

Mezinárodní obchodní meeting (ISM) společnosti DEPRAG v Ambergu

 

Naše nedávná účast na mezinárodním obchodním meetingu ve městě Amberg, který pořádala společnost mateřská firma DEPRAG Schulz GmbH., byla nezapomenutelným zážitkem.

Setkání probíhalo v kongresovém centru a také přímo v sídle DEPRAG Schulz, která je známá svými inovacemi a technologickým pokrokem v oblasti automatizace a montážní techniky.

 

Meeting byl bohatý na prezentace, kde jednotlivé týmy a oddělení společnosti DEPRAG představily své nejnovější projekty a technologie.

Bylo fascinující sledovat, jak se DEPRAG neustále snaží zlepšovat své produkty a služby, aby uspokojil stále se měnící potřeby trhu. Všechny prezentace byly velmi inspirující.

Jedním z největších přínosů tohoto meetingu byla možnost seznámit se s kolegy a obchodními partnery z celého světa. Byli jsme svědky toho, jak různorodost a mezinárodní spolupráce mohou přinést nové perspektivy a přístupy k řešení problémů. Diskuze s kolegy z různých zemí nám umožnily lépe porozumět globálním trendům a výzvám, kterým čelí naše odvětví.

Networkingové přestávky a společné večeře byly skvělou příležitostí k navázání nových kontaktů a posílení stávajících osobních vztahů. Atmosféra celého meetingu byla velmi profesionální, ale zároveň přátelská. Němečtí kolegové z Ambergu se postarali o to, aby se všichni účastníci cítili pohodlně a vítáni.

Program byl pečlivě naplánovaný, což nám umožnilo čas efektivně využít. Kromě pracovního programu jsme měli také možnost poznat krásy města Ambergu a užít si několik společenských aktivit, které byly součástí oficiálního programu.

 

Účast na tomto mezinárodním obchodním meetingu byla pro nás všechny velkou inspirací a motivací. Byli jsme nadšeni z možností, které nám tato událost přinesla, a těšíme se na další spolupráci ať už v rámci skupiny DEPRAG, nebo s dalšími partnery.

 

Děkujeme společnosti DEPRAG za skvělou organizaci a pohostinnost a těšíme se na další podobné příležitosti.